Teaterprosjekt

Teater er en del av skolens kunstundervisningstilbud. Som et felles avslutningsprosjekt i Vg3 setter skolens elever opp et teaterstykke. Veiledet av profesjonelle instruktører skal elevene selv administrere, organisere og drive prosjektet. Prosjektet er omfattende nok til at alle får sin rolle eller oppgave, og det er mulig å velge ut ifra egne interesser, enten man higer etter å bade i rampelyset, styre lys, fikse lyd, rigge, bære og mekke, skrive, planlegge, eller håndtere penger…

Teaterprosjektet 2020

Velkommen til årets teaterprosjekt! Årets forestilling heter «En folkevenn», og bygger videre på Henrik Ibsens «En folkefiende». Premieren er 13. juni på Oslo by steinerskoles YouTube-kanal. Vi håper alle kan ta turen innom YouTube og sjekke ut skuespillet. Vi gleder oss masse!

På tross av restriksjoner blir teaterperioden gjennomført også i år. Vi har nå jobbet fram et prosjekt som startet digitalt og fullføres med oppmøte på skolen. Vi vil, som mange andre kulturelle prosjekter i disse koronatider satse på en filmatisering av stykket. Scenen blir til et filmstudio, forestillingen settes sammen til en film som vil bli streamet slik at publikum ikke trenger å være i salen. I våre forberedelsesmøter har vi blitt mer og mer begeistret for de nye mulighetene som denne situasjonen gir oss. Med andre ord ingen krise, dette blir annerledes men gøy!

Linken til teaser/trailer:

https://www.youtube.com/watch?v=itYxQKBB3ek&app=desktop

Linken til selve forestillingen:

https://youtu.be/Rs63cO4aOKM

Følg teaterprosjektet 2020 på:

FACEBOOK: https://www.facebook.com/OBS-teateret

INSTAGRAM: obsteater

TIK TOK: obsteater

Fant du ikke svaret du søkte etter?

Våre rådgivere er tilgjengelig for deg. Ta kontakt med oss, og spør om det du lurer på.