Revy

Alle skoler har sine tradisjoner. Mange skoler har tradisjon for å ha revy, det gjelder også oss. Revyen er selvfølgelig elevenes egen, fullt og helt. Det som ikke hører hjemme i klasserommet av innfall og kommentarer finner ofte veien til revyscenen – her får man utfolde seg så fritt det går an å utfolde seg på en skole. Revyen vises hver kveld i én uke i januar på skolens egen teaterscene.

Revy 2021

Hei, alle nye og gamle steinerskole-elever.

I høst ble dessverre OBS-revyen 2021 avlyst. Revyen på Oslo by steinerskole er en av de viktigste delene av skoleåret når det kommer til kreativ utfoldelse, tverrfaglig sosialisering og samhold.

Det er faktisk så viktig at skuespillerne og instruktørene i revyen bestemte seg for å sette opp revyen på eget initiativ, tross vanskelige tider. Og etter en lang produksjonsperiode har det som nå heter Osloby-revyen, premiere på SALT art & music. Og i tillegg til å spille revyen sin har Steinerskole-elevene også lagd enda en forestilling: Et sommershow!

Skaperglede, kreativitet og samhold er i førersetet når Osloby-revyen: Ei Påsa med Twist og Osloby-revyens SOMMERSHOW spilles i sommer.

Ei Påsa med Twist er en musikalsk, absurd, teatralsk og humoristisk oppsetning.

SOMMERSHOW er en mer avslappet forestilling, med behagelig blanding av satire og enkel humor.

Steinerskole-elever blir å se både på scenen og i bandet i begge forestillinger.

Fant du ikke svaret du søkte etter?

Våre rådgivere er tilgjengelig for deg. Ta kontakt med oss, og spør om det du lurer på.