Revy

Alle skoler har sine tradisjoner. Mange skoler har tradisjon for å ha revy, det gjelder også oss. Revyen er selvfølgelig elevenes egen, fullt og helt. Det som ikke hører hjemme i klasserommet av innfall og kommentarer finner ofte veien til revyscenen – her får man utfolde seg så fritt det går an å utfolde seg på en skole. Revyen vises hver kveld i én uke i januar på skolens egen teaterscene.

Revy 2022

Endelig er det tid for skolerevy! Uken etter vinterferien kunne du se «Kan inneholde spor av nøtter» på Oslo by steinerskole.

Hvis du gikk glipp av årets revy, eller bare vil se den en gang til, så kan du se den på revyens YouTube-kanal eller nedenfor her på siden.

Aftenpostens anmelder ga årets revy 5 Du kan lese anmeldelsen nedenfor:

Fant du ikke svaret du søkte etter?

Våre rådgivere er tilgjengelig for deg. Ta kontakt med oss, og spør om det du lurer på.