Velkommen til Julekonsert torsdag 16. desember 2021

Er det én konsert du ikke må gå glipp av før jul, er det Oslo by steinerskoles tradisjonsrike julekonsert i desember! Da kan du oppleve kammermusikk, eurytmi, rock, soul, filmvisning, tekstlesning og selvfølgelig Fairytale of New York med over 480 elever i koret! En uforglemmelig opplevelse!

Praktisk informasjon om billetter til julekonserten 2021

Det er dessverre begrenset plass og rift om billettene hvert år. Vi oppfordrer alle som er interessert i billetter til julekonserten å lese informasjonen nedenfor nøye.

--- OBS --- Vi følger nøye med på regjeringens tiltak og avventer derfor med å sende ut billetter til foresatte/andre deltakere inntil videre --- OBS ---

Info for elever
Grunnet plassmangel er det maks 2 billetter per elev. Du som elev kan kun booke en konsert (+ generalprøve i tillegg, om man ønsker). På generalprøven er det mulighet til å få opp til 4 billetter per elev (med forbehold om tilgjengelighet).

Link til billettbestilling (til valgt konsert + generalprøven) sendes til elevens skole e-post (fornavn.etternavn@student.byskolen.no, innlogging via http://portal.office.com via Outlook).

Billettbestilling må inneholde elevens navn (obligatorisk felt). Bestillinger som ikke samsvarer med innsendt Formsskjema (valg av konsert, antall billetter, manglende navn, etc.) vil bli slettet av administrasjonen i forkant av konsertene. Billettene scannes i døren ved konsertstart så det er viktig at man har med gyldige billetter. Uten gyldig billett vil man bli nektet adgang.

Info til foresatte
Hør med din elev om de har husket å booke billett til ønsket konsert. Elevene kan kun booke 2 billetter. De resterende ledige plassene til konserten legges ut offentlig tilgjengelig 10. desember kl. 16.00
Link til disse billettene kommer på denne siden.

TIDSLINJE:
19.11: Forms åpnes for elevene, frist er fredag 26.11 kl. 12:00

26.11: Administrasjonen går over bestillinger og sender ut informasjon fortløpende til elever.

--- OBS --- Vi følger nøye med på regjeringens tiltak og avventer derfor med å sende ut billetter til foresatte inntil videre --- OBS ---

09.12: Utsendelse av reserverte billetter avsluttes kl. 12:00

10.12: Resterende billetter legges ut via hjemmesiden for åpent kjøp (klokken 16:00)

Ofte stilte spørsmål:

Fant du ikke svaret du søkte etter?

Våre rådgivere er tilgjengelig for deg. Ta kontakt med oss, og spør om det du lurer på.