Mandag 10. oktober markeres «Verdensdagen for psykisk helse»

Vi trenger hverandre! Løft blikket og se de som er rundt deg!

Årets tema er fellesskap, og bekjempelse av utenforskap og ensomhet. Vi som skole ønsker å legge til rette for en best mulig skolehverdag for elevene våre, men vi må også aktivt bidra til at vi som et fellesskap av kollegaer har et så bra arbeidsmiljø og en så god jobbhverdag som mulig. Vi må se hverandre, bry oss om hverandre og være et godt fellesskap for hverandre.

1. november arrangerer vi et live ungdomspanel hvor du som elev kan sende inn spørsmål direkte til psykolog, ruskonsulent og skolens helsesykepleier, samt sexolog og helsesykepleier fra Helsestasjon for kjønn og seksualitet. 

psykvettreglene

Du kan lese mer om verdensdagen for psykisk helse her:
https://www.verdensdagen.no/tema-2022-vi-trenger-hverandre-loft-blikket

Dersom du ønsker å snakke med noen har vi et ressursteam som er tilgjengelig for deg. Ta kontakt med sosiallærer Miri Jørgensen, enten ved å gå innom kontoret hennes som er på rom 204, eller send en e-post til
miri.jorgensen@byskolen.no for å avtale tid, eller kontakt henne via Teams.

Vi har osgå et tilbud gjennom skolehelsetjenesten. Skolehelsetjenesten er tilgjengelig for elever som strever med ulike helseproblemer, og oppfordrer foreldre/foresatte og elever til å ta kontakt ved spørsmål og behov for veiledning eller oppfølging. Der det er aktuelt, henvises ungdom videre til andre samarbeidsinstanser. Vi samarbeider blant annet med foresatte, skolen, barne- og ungdomspsykiatrien (BUP), voksenpsykiatrien(DPS), NAV og barnevernet.

Ler mer her:
https://www.oslo-bysteinerskole.no/skolehelsetjenesten  

Plakat med råd for god psykisk helse på arbeidsplassen

Fant du ikke svaret du søkte etter?

Våre rådgivere er tilgjengelig for deg. Ta kontakt med oss, og spør om det du lurer på.