«As We Like It» Hvem er vi? Hvem er du?

Velkommen til årets teaterprosjekt! I år setter vi opp forestillingen «As We Like It», inspirert av William Shakespeares «As You Like It». «As We Like It» er et kjønnsforvirret glam-punk eventyr, i form av et vandreteater. Skolen er okkupert, og kjærlighet, kjønn og ungdom utforskes ved hjelp av Shakespeares penn.

Teaterplakaten til Obs-teateret 2021 til forestillingen As We Like It (forestillingen er en vri på As You Like It av W Shakespeare)

Den steinerske tolkningen av «As You Like it», foregår ikke lenger i Arden, men er omplassert til en dystopisk skolehverdag, og presenteres selvsagt med en ungdommelig vri. 

Premieren er den 13. juni kl 16.00 og finner sted på Oslo by steinerskoles YouTube-kanal. Vi håper alle kan ta turen innom og sjekke ut hva skolens Vg3-elever har jobbet med de siste ukene.

Vi gleder oss masse!

Følg teaterprosjektet på:

FB-arrangement: https://fb.me/e/AOV2CtUl
FACEBOOK: www.facebook.com/OBS-teateret
INSTAGRAM: @obsteater
YouTube: https://youtu.be/gvaaT9aqVYc 

Ja vi elsker teater

Ja vi elsker livet, spesielt nå etter nedstengingen
Ja vi elsker frihet, den gjenvunnede friheten
Ja vi elsker mennesker og alle de berikende møtene og samværstundene 

Teater er livet, mennesker, fortellinger, fortid, nåtid og fremtid, kjærlighet og hat, farger, lys, og mørke, lengsel, humor, løgn, liv og død, musikk og dans. Teater er forvandling. Med andre ord - teater inneholder alt. 

I år trenger vi teater mer enn noen gang, vi tørster etter kulturopplevelser og vi trenger humor, vi trenger å le. Det ble derfor naturlig å velge «as you like it», dette festlige lystspillet om kjærlighet fra W. Shakespeare.

Personlig elsker jeg dette prosjektet,
jeg elsker at skolen forvandles til et teaterverksted,
jeg elsker at hele deres kreative potensiale utfolder seg fritt
jeg elsker å oppleve dere i nye roller,

at dere er medansvarlige for deres siste produksjon på skolen. Det er felleskap på sitt beste og den beste og festligste avslutning av en skolegang man kan tenke seg. Rett og slett festlig. For å gi dette prosjektet de beste vilkårene har vi engasjert profesjonelle skuespillere og instruktører, scenograf, scenetekniker, musikere og filmspesialister. Du skal lete lenge for å finne et så proft team på en videregående skole. Så håper jeg at dere forstår at dette er kun for å gi dere en uforglemmelig avslutning på deres 3 år på Oslo by steinerskole. Når sceneteppet faller er det punktum finale på eventyret, men før det skal denne forestillingen være kronen på verket. 

Hilsen

Bernard

Bilder av bærenett med forestillingens logo som kan kjøpes

Hele uken før premieren selges handlenett i gangen foran kantinen fra kl. 10.00 til 14.00. De selges i ulike farger og LGBTQ + flagg. Alle inntektene fra salget går til Oslo Pride. Vi tar kun i mot Vipps og minste prisen for et handlenett er 80 kr, men føl dere frie til å donere mer! ❤️🏳️‍🌈🏳️‍

I bildekarusellen nedenfor kan du få et innblikk i forberedelsene og prosessen bak forestillingen.

1/17

Fant du ikke svaret du søkte etter?

Våre rådgivere er tilgjengelig for deg. Ta kontakt med oss, og spør om det du lurer på.