Vi tar ungdommen på alvor

På Oslo by steinerskole tar vi elevenes utvikling og muligheter på alvor. Vi setter fokus på selve læringen, på de pedagogiske verktøyene og de nyttige virkemidlene.

På Oslo by steinerskole dyrker vi nyskapning, inkluderende miljø, høy måloppnåelse og selvstendige valg. Vi er en steinerskole som kombinerer det beste av pedagogisk forskning og moderne teknologi.

For oss er personlig og faglig utvikling like viktig

På Oslo by steinerskole møter elevene en hverdag som er kreativ, målrettet, utfordrende og pedagogisk.

En skole blir ikke mindre seriøs av å dyrke selvstendighet, kreativitet og personlighet ved siden av det teoretiske og faglige. Snarere tvert imot!

Her kan dere søke plass:

Vi oppfordrer alle foresatte til å involvere seg i barnas valg av skole. Hvis dere tror Oslo by steinerskole vil passe, søk her:

Hvorfor velge Oslo by steinerskole?

Hver enkelt elev får mulighet til å utvikle seg på et selvstendig grunnlag.

Vi ser elevene og utvikler deres beste potensiale

Vi gir alle elevene faglige utfordringer, og oppfordrer dem til å tenke selv

Vi har lærere med høy kompetanse og lang erfaring

I praktiske fag som kunst, musikk eller mediefag som film og foto, har alle lærerne relevant bransjeerfaring.

Vi forkuserer på dybdelæring og høy måloppnåelse

Kreativitet er en etterspurt ferdighet i arbeidslivet, særlig blant ledere

Læringsutbytte blir større når kunstneriske metoder er en sentral del av undervisningen.

Les mer om linjene ved Oslo by steinerskole:

Studiespes. Real | Studiespes. | Media | Kunst | Musikk

Ofte stilte spørsmål fra foreldre:

Fant du ikke svaret du søkte etter?

Våre rådgivere er tilgjengelig for deg. Ta kontakt med oss, og spør om det du lurer på.