Dokumentasjon andreinntak

Denne siden inneholder svært viktig informasjon!

Vennligst les nøye gjennom hele siden og følg veiledningen trinn for trinn. Ha dokumentasjon innskannet og klar til å bli lastet opp før du starter. Frist for opplasting er ut 25.06.2021.

Hvordan laste opp dokumentasjon?

På denne siden får du informasjon om hvordan du laster opp dokumentasjon til skolen. Skolen har dessverre ikke anledning til å yte teknisk bistand med opplasting. Denne siden inneholder tilstrekkelig informasjon for å laste opp dokumentasjon. Les nøye gjennom siden. 

Trinn 1:

Til andreinntaket vil du motta en lenke fra skolen på e-post. Denne lenken kommer fra avsender "Resepsjonen Adm". En mappe med ditt navn blir delt med deg - dette er en personlig mappe som kun du og skolen har tilgang til. Husk å sjekke spam-filter/mappen hvis du ikke mottar en e-post.

Trinn 2:

Du må be om en bekreftelseskode for å få tilgang til mappen. Denne koden blir også sendt til din e-post. Hold siden åpen - for du må taste inn bekreftelseskoden her når du har mottatt den på e-post.

Trinn 3:

Kopier ut koden - koden er unik, i dette tilfelle er den "31350216". Koden du mottar vil være ulik denne. Husk å sjekke spam-filter/mappen hvis du ikke mottar en e-post fra SharePoint.

Trinn 4:

Lim inn den kopierte koden. Mappen vil nå åpne seg. 

Trinn 5:

Du har to muligheter for å laste opp dokumentasjon: 

Klikk på pilen ved siden av teksten "Last opp" og velg "Filer". Finn din fil, og last opp.

Dra filer fra f.eks. skrivebordet eller en annen mappe, og slipp den hvor teksten "Dra filer hit" står

Trinn 6:

Filen er nå lastet opp. Du kan nå lukke siden.

Etter 25.06.2021 når fristen har gått ut, vil skolen utregne endelig snitt for andreinntak og utarbeide lister deretter. Vi tar løpende kontakt med søkere, dersom det blir ledig plass.

Skolen tar ikke kontakt, dersom det ikke finnes ledig plass.

Hva skjer nå?

Dersom det blir en plass ledig på linjen du har søkt og du har det høyeste snitt for linjen, vil skolen ta kontakt. Hvis ikke du hører fra oss, betyr det at det ikke var en plass ledig og/eller plassen som ble ledig har blitt gitt til en søker med høyere snitt.

Fant du ikke svaret du søkte etter?

Våre rådgivere er tilgjengelig for deg. Ta kontakt med oss, og spør om det du lurer på.