Gøy på venterommet #5

Nå er det tid for revy og sommershow! Velkommen til årets forestillinger fra Obs-revyen på SALT i juni og juli! Hovedtema for «Gøy på venterommet» #5 er da selvfølgelig revy! Ettersom vi liker å sitere rektor Bernard Daub: «Pandemien satte ingen stopper for Obs-revyen. Et fantastisk bevis på rå vilje og at pandemien ikke setter noen begrensninger for våre elevers gjennomføringsvilje! All honnør til våre fantastiske elever!»

Revy 2021

Hei, alle nye og gamle steinerskole-elever.

I høst ble dessverre OBS-revyen 2021 avlyst. Revyen på Oslo by steinerskole er en av de viktigste delene av skoleåret når det kommer til kreativ utfoldelse, tverrfaglig sosialisering og samhold.

Det er faktisk så viktig at skuespillerne og instruktørene i revyen bestemte seg for å sette opp revyen på eget initiativ, tross vanskelige tider. Og etter en lang produksjonsperiode har det som nå heter Osloby-revyen, premiere på SALT art & music. Og i tillegg til å spille revyen sin har Steinerskole-elevene også lagd enda en forestilling: Et sommershow!

Skaperglede, kreativitet og samhold er i førersetet når Osloby-revyen: Ei Påsa med Twist og Osloby-revyens SOMMERSHOW spilles i sommer.

Ei Påsa med Twist er en musikalsk, absurd, teatralsk og humoristisk oppsetning.

SOMMERSHOW er en mer avslappet forestilling, med behagelig blanding av satire og enkel humor.

Steinerskole-elever blir å se både på scenen og i bandet i begge forestillinger.

Forestillingene spilles:

26. juni – Ei Påsa med Twist

27. juni – Ei Påsa med Twist

29. juni – SOMMERSHOW

3. juli – Ei Påsa med Twist

4. juli – Ei Påsa med Twist

13. juli – SOMMERSHOW

20. juli – SOMMERSHOW

27. juli – SOMMERSHOW

Kom og se ren spilleglede og, ikke minst, hvor viktig revy er for elever på Oslo by steinerskole!

Vg3 ble feiret med vitnemålsutdeling, taler og musikk

Så var skoleåret 2020/2021 slutt! Vi ønsket elever og lærere en strålende sommer, med klassevis avslutning på plassen utenfor skolen. Alle våre avgangselever fikk vitnemålene sine og ble behørig feiret. Det er alltid en rørende og følelsesladet seremoni å sende et nytt kull videre ut i verden! Vi ønsker dem all lykke for fremtiden! Og vi savner dem allerede <3

Vg3 ble feiret med vitnemålsutdeling, taler og musikk

Følg oss på TikTok!

Mia og Tiril tar farvel etter tre år på Oslo by steinerskole! 😉

Fant du ikke svaret du søkte etter?

Våre rådgivere er tilgjengelig for deg. Ta kontakt med oss, og spør om det du lurer på.