På venterommet #6 God sommer!

Nå er det sommerferie! Vi håper dere nyter fine feriedager uansett hva dere gjør; om dere er hjemme i sommer, har reist på ferietur, har sommerjobb eller kanskje gjør noe helt annet. Hvor man enn er i ferien så kan det være du finner noen nyttige tips til ting å gjøre eller lese i nyhetsbrevet.

God sommer! 🌞

Skolen har feriestengt fra 1. juli–1. august.

Hvis du fortsatt venter på beskjed om skoleplass, så vil neste runde i inntaket først skje når skolen åpner igjen i august. Dersom du ikke har fått noe tilbud ennå er det fordi pr. 1. juli var det fullt på alle linjene. Skolen tar kontakt dersom du står på venteliste og det blir ledig plass.

Hvis du trenger å ta kontakt med oss før det, kan du sende en e-post eller ringe til Bernard Daub, Kathinka Grøm eller Ingeborg Lægreid i ledelsen.

Første skoledag skoleåret 2021/2022 er mandag 16. august

Sommershow

Hvis du er i Oslo i juli, må du ikke gå glipp av Osloby-revyens siste forestillinger av SOMMERSHOW! Showet er en avslappet forestilling, med behagelig blanding av satire og enkel humor.

Spilledatoer:
20. juli – SOMMERSHOW
27. juli – SOMMERSHOW

Kom og se ren spilleglede og, ikke minst, hvor viktig revy er for elever på Oslo by steinerskole!

Trenger du tips til noe å lese i sommer?

Elevene på studiespes. har varmet opp til ferien ved å teste utendørs lesing av selvvalgte bøker.

Bok-fotografiene er tatt av elever på medialinjen.

Dyrk din egen avocado-plante!

Trenger du et sommerprosjekt? Hva med å dyrke din egen avocado-plante?

Sjekk Instagram eller TikTok-kanalen vår for hele oppskriften:

Er du glad i å male?

I denne korte filmen deler billedkunstner Liv Heier fem nyttige tips for å få til et bedre maleri. Liv Heier underviser i farge hos oss.

Fant du ikke svaret du søkte etter?

Våre rådgivere er tilgjengelig for deg. Ta kontakt med oss, og spør om det du lurer på.